der op meer info om direct naar de muziek te gaan. Bouwe Bruins heeft o.a. samengewerkt met Paul de Leeuw, Miss Montreal, Jamai, Dewi en Abke...
Bouwe Bruins
Pianist / Componiost
Bouwe Bruins studeerde in 2006 af als Uitvoerend Musicus, Piano Jazz & Pop aan het ArtEZ-conservatorium in Zwolle. Hij deed voor zijn studie al veel ervaring op als begeleider van zangers/zangeressen, diverse koren, zanggroepen en theatergezelschappen. Later speelde hij ook solo of met verschillende bands op festivals, feesten, bruiloften, bedrijfsfeesten, beursen en (huiskamer)concerten. Naast begeleider van Victor is componeren een van zijn grootste passies.
Herman van den Broek
Beeldend Kunstenaar
Zodra Herman met andere mensen en gebouwen in aanraking komt, lijkt zijn ziel wel mee te veranderen. Daardoor is hij in staat een kunstwerk te maken dat vanzelfsprekend past in de omgeving waar het komt te hangen of te staan. Zijn werkwijze doet denken aan een kok die voor een nieuw gerecht op zoek gaat naar een verrassende combinatie van ingrediënten. Op dezelfde manier combineert Herman verschillende stijlen en materialen om tot een heel nieuwe vorm te komen. Zijn atelier is zijn proeflokaal.
Jan Willem van Hofwegen
Fotograaf
Jan Willem van Hofwegen, werkt als press officer/ marketing communicatie adviseur al meer dan tien jaar voor verschillende bedrijven in de Nederlandse media- en entertainmentbranche. Zo werkte hij voor John de Mol Produkties, Radio Veronica, Sky Radio, Classic FM, TMF, Virgin Megastores, Kink FM en Vereniging Veronica. Sinds een paar jaar werkt hij voor de AVRO. Daarnaast is hij fotograaf en reist hij hiervoor de hele wereld over.